Eerste Uitreiking Dutch Reality Awards In Hilversum

Michella Kox over Echte Meisjes In De Jungle: ‘Nu gaat het echt gebeuren’

Wat Michella Kox betreft was het seizoen van Echte Meisjes In De Jungle – dat begin dit jaar te zien was bij Videoland – een “generale repetitie”. Dat zegt de doorgewinterde realityster in gesprek met het ANP. De reeks die volgend jaar moet verschijnen is volgens de 43-jarige Kox dan ook veel belovend. “Nu gaat het echt gebeuren.”

Komend jaar is de 43-jarige Kox voor de vierde keer te zien in de show. Kox was al van de partij in het eerste seizoen, dat dateert uit 2011. Twee jaar later deed ze ook mee aan de spin-off Echte Meisjes Op De Prairie. Begin dit jaar deed Kox opnieuw mee en in de reeks die volgend jaar bij Videoland moet verschijnen is ze eveneens van de partij. In het programma voert een groep realitysterren opdrachten uit tot een van hen overblijft als winnaar.

“Toen ze mij vorig jaar vroegen na twaalf jaar, voor weer een nieuw seizoen… toen dacht ik: moet ik dit wel doen? Ik ben te oud voor deze onzin”, vertelt Kox. Toen zei mijn dochter: mama, jij kan dit. Toen ben ik ingestapt en dacht ik: nooit meer. En nu doe ik weer mee”, lacht Kox. De realityster heeft het programma nog nooit gewonnen.

Generale repetitie

“Het was een hele heftige tijd daar”, zegt ze over de opnames van het seizoen dat nog moet verschijnen. “Wat je daar meemaakt, begrijp je pas als je erin stapt.” De komende reeks is veelbelovend volgens Kox. “Vorig jaar was de generale repetitie. Nu gaat het echt gebeuren.” Net als Kox is ook Louisa Janssen weer te zien. Zij deed ook mee aan het seizoen dat dit jaar uitkwam.

Of Kox hierna bereid is om nog een keer mee te doen, wil ze niet zeggen. “Als ik zeg dat ik het nooit meer doe, is het voor RTL des te leuker om mij te vragen. Dus nu zeg ik: je weet het nooit.”