Martien Meiland , Erica Meiland En Dochters Maxime En Montana En Partner 09101904

Maxime Meiland schaamt zich soms voor Martien: ‘Hij kan heel vervelend doen tegen mensen’

Maxime Meiland onthult in Weekend dat ze soms met het schaamrood op de kaken naar het gedrag van haar vader Martien kijkt. “Ja, hij kan af en toe heel erg vervelend doen tegen mensen”, zegt Maxime.

In haar biografie Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig!, schreef ze ook al over de schaamte die ze soms voelt door het gedrag van Martien. Zo heeft hij volgens Maxime de neiging mannen “lastig te vallen” als hij een wijntje teveel achter de kiezen heeft. “Die vinden hem natuurlijk leuk omdat hij Martien Meiland is en dat vinden ze allemaal geestig. Maar dan gaat mijn vader met die jongens flirten. Dan wil ik gewoon weg! Ik vind dat gênant. Maar niet luisteren dan hè, gewoon stug doorgaan.”

Trekken aan een dood paard

Waarom Martien zo doet..? Ze filosofeert hardop: “Dan zie ik toch iemand die… zoekende vind ik wat overdreven, misschien aandacht zoekt? Om bevestiging te krijgen, misschien dat dat het is.” Hoe het ook zij: Maxime níet bellen. “Ik schaam me. Dat kan gewoon niet! Maar ook dan is het weer trekken aan een dood paard, haha!”

Beeld: Reni van Maren

Lees dit hele interview en nog véél meer in Weekend nummer 31, nu nog in de winkel verkrijgbaar. Of lees ‘m online. Liever bestellen? Dat kan hier.