European Launch Skyshowtime

Heftig nieuws voor vriendin Yuki Kempees: ‘Ziekenhuis ingeslagen’

Lizzy van der Ligt, de verloofde van Yuki Kempees, is in de nacht van vrijdag op zaterdag op brute wijze mishandeld op straat. Op Instagram delen de Kriss Kross-ster en zijn vriendin wat er gebeurd is.

Na een avondje stappen in Den Haag zou Lizzy zijn mishandeld door een man. “In de nacht van vrijdag op zaterdag is mijn lieve meisje en de aller liefste moeder van mijn twee mooie dochters Lizzy, op brute wijze mishandeld op straat”, deelt Yuki. “Ze is door hem het ziekenhuis ingeslagen”, voegt hij toe.

Volgens Kempees zou het gaan om zinloos geweld. “Ze is niet beroofd en er is niks gezegd”, schrijft hij dan ook.

Img 7260
Bron: Instagram Yuki Kempees

Ook Lizzy deelt op social media wat er gebeurd is. “Wat een super leuke avond was eindigde in de hel”, deelt ze. Toen ze onderweg naar huis was, kwam ze een stel tegen waar ze omheen liep. Een tijdje later voelde ze dat ze werd achtervolgd. “En voor ik het wist werd ik door de man op mijn gezicht geslagen en viel ik op de grond”.

Img 7262
Bron: Instagram Lizzy van der Ligt

De man is vervolgnes achterop de fiets van de vrouw gesprongen en ervandoor gegaan. “Hij liet mij in een plas bloed achter”, schrijft ze.

Inmiddels is Lizzy haar gezicht gehecht in het ziekenhuis, maar de schrik zit er goed in. “Ik heb me nog nooit zo onveilig gevoeld op straat en riep soms zelfs dat het allemaal wel meeviel, maar nu ik zelf dit volkomen zinloos geweld heb meegemaakt, wil ik dit vertellen om toch de boodschap te delen naar alle vrouwen en iedereen: pas alsjeblieft op buiten”.