Unknown 343137907 3245924072365089 3588912547923006367 N

Gordon haalt uit naar ex-verloofde Gavin: ‘Schaam me dat ik van je hield’

Gordon heeft zich op Instagram opnieuw uitgelaten over zijn geruchtmakende relatiebreuk met Gavin Rozario. Aanleiding voor de zanger was het interview met Rozario dat Privé eerder op woensdag publiceerde. “Ik wilde eerst niet reageren, maar omdat je me vals beschuldigt moet ik wel”, zo verwijst Gordon in twee lange berichten naar het gesprek met Privé.

De zanger was sinds januari samen met Rozario en in maart kondigde Gordon aan dat hij ten huwelijk is gevraagd. Rozario vertelde echter aan Privé dat het huwelijksaanzoek anders was gegaan dan Gordon had verteld. Volgens hem was het namelijk het idee van Gordon om te trouwen en niet van Rozario. Volgens Gordon is dat een “blatante leugen”. “Jij was degene die vanaf het begin wilde trouwen”, schrijft Gordon onder meer.

Gordon reageert ook onder meer op de bewering dat zijn stemmingswisselingen aanleiding zouden zijn voor de relatiebreuk. “Mijn stemmingswisselingen hebben niets te maken met alcohol of drugs, maar met mijn diabetes waar ik je vaak voor heb gewaarschuwd”, schrijft Gordon.

Hulp zoeken

“Hoe jij nu probeert mij in de media te vernietigen door je verhaal te verkopen en mij neer te zetten als een soort junkie zegt hopelijk meer over jou dan over mij”, vervolgt de zanger. “Ik schaam me dat ik ooit van jou heb gehouden en zo naïef was en me door jouw neppe woorden tot dit trieste einde heb laten leiden.”

“Misschien moet je zelf hulp zoeken en voorkomen dat je een ander leven verwoest”, richt Gordon zich tot zijn ex-vriend. “Ik zal me vermannen en hier doorheen komen. Ik zal nooit breken!”