Allerlaatste Keer Acda & De Munnik

Extra kaarten beschikbaar voor Acda en De Munnik-concerten

Er zijn extra kaarten beschikbaar gekomen voor de reünieconcerten van Acda en De Munnik in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dat maakte Thomas Acda vrijdagochtend bekend in de NPO Radio 2-ochtendshow Jan-Willem Start Op!.

“Er was een catwalk ingetekend”, vertelde Acda. “Alsof Paul en ik nog de energie zouden hebben om twintig meter het podium op te lopen. Dan blijf ik met mijn rollator steken.” Het verwijderen van de catwalk uit het zaalplan betekent wel dat er extra kaarten beschikbaar zijn gekomen. Ook zijn er extra kaarten vrijgegeven op de tribunes die beperkt zicht geven op het podium. “Maar dat geeft natuurlijk niet als je alleen fan van Paul of mij bent”, zei Acda. “Als je goed plant waar je zit, kan je je favoriet toch het hele concert zien.”

In totaal geeft het duo zes reünieconcerten. De eerste reeks is van 26 tot en met 28 oktober, deze was binnen een paar minuten uitverkocht. Een tweede serie spelen de mannen van 14 tot en met 16 december. Er komen verder geen extra shows meer. Het is de eerste maal in acht jaar dat Acda en De Munnik als duo te zien zijn.