Het Perfecte Plaatje

Deze BN’ers doen mee met Het Perfecte Plaatje Op Reis

Actrice Susan Visser is een van de kandidaten van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis. Dat heeft RTL Boulevard zondag bekendgemaakt. De kandidaten stappen maandag in het vliegtuig naar de bestemming van deze reeks, Thailand.

Naast Visser doen ook presentatrice Gallyon van Vessem, actrice Sophie Bouquet, presentatrice Fresia Cousino Arias, zanger Danny de Munk, presentator Kaj Gorgels, verslaggever Mark Baanders, rapper Leafs en musicalster April Darby mee.

“Dit zijn van die kansen die je niet kunt laten liggen, dat moet je gewoon doen”, zei Darby tegen het RTL-programma. “Ik denk wel dat ik er gevoel voor heb, maar dat moeten we nog maar zien met de jury erbij of het echt zo is.” Cousino Arias heeft zin in het avontuur, vertelde ze. “Ik denk dat je met Thailand wel met je neus in de boter valt”, aldus de sportpresentatrice.

Het Perfecte Plaatje Op Reis is een spin-off van Het Perfecte Plaatje, een fotografiewedstrijd op RTL 4. Eerdere winnaars van de spin-off zijn Leonie ter Braak en Maurice Lede.

Bron foto: RTL