Britt Dekker

Britt Dekker ‘ongelooflijk trots en blij’ met selectie voor NK dressuur

Britt Dekker is “geheel onverwachts” geselecteerd voor het NK dressuur, schrijft de 31-jarige presentatrice en dressuurruiter op Instagram. Zij en haar paard George zijn twee keer op de eerste plaats beland bij een dressuurwedstrijd zondag, waardoor zij door mogen naar het NK.

“Vandaag op wedstrijd geweest om een beetje wat dingetjes te oefenen en te kijken hoe we ervoor staan voor komend wedstrijdseizoen”, schrijft Dekker. “Geëindigd op twee keer een 1e plaats met een score van 68%.” Daarmee zijn zij en haar paard geselecteerd voor het NK dressuur, vervolgt Dekker.

Heel goed gevoel

“Er waren nog heel veel dingen die beter konden dus daarom hebben we een heel goed gevoel!” In haar klasse “rijden ook echt alle topruiters van ons land, die ook op wereldniveau presteren mee dus weet niet of ik durf dit keer”, vervolgt de presentatrice. “Maar dat we geselecteerd zijn maakt me echt al ongelofelijk trots en blij!!!!”

Apetrots

Dekker eindigde eerder al eens als elfde bij het NK dressuur. Ze sprak toen van een “geweldige ervaring”. “Apetrots op George. Het was geweldig om hier te mogen rijden. Wat een ervaring, we hebben heel erg genoten.”