Bibi Breijman Castpresentatie Verliefd Op Bali

Bibi Breijman bleef bewust bij Waylon wonen na affaire

Bibi Breijman heeft er vorig jaar bewust voor gekozen niet het huis te verlaten toen uitkwam dat haar vriend Waylon haar had bedrogen. De zangeres voelde dat “samenzijn de enige manier was om ons te redden”, vertelt ze aan het AD.

Toen bekend werd dat de zanger was vreemdgegaan toen ze in verwachting was van hun tweede kind, belandde Breijman in haar eigen bubbel. “En dat was achteraf ook frustrerend voor hem, voor de schuldige in het verhaal. Die persoon heeft even helemaal geen recht. Geen recht op verdriet. Geen recht op het beschermen van het gezin. Dat had hij verspeeld.”

Pas achteraf zag ze in dat “de dader” ook verdriet had. “Dat inzicht was er niet zomaar, hoor. Ik ben eerst maandenlang boos geweest, en onverschillig. Ik laat hem lekker heel lang hangen, dacht ik. Ik heb heel lang gedreigd met van alles.”

Afstand

Zo riep de zangeres ook dat ze het huis zou verlaten, maar dat deed ze niet. “Tijdelijk uit elkaar gaan, even afstand nemen om ruimte voor jezelf te nemen, creëert ook meer afstand in je connectie. Dus, vind ik: als je boos bent, wees vooral boos op een ruimte van twee vierkante meter. Als je boos bent, moet je dat uiten. Niet weggaan.”

De situatie hebben ze achter zich gelaten. “We hebben elkaar sindsdien helemaal gevonden. We zijn juist sterker dan ooit, samen, met elkaar, als gezin.”