Andre Hazes Beeld: Reni van Maren Andre Hazes 21062319

André Hazes bereidt zich al voor op pittig gesprek met ‘kleine jongen’: ‘Dré googelt mij vaak’

André Hazes gaat nu en voor altijd nuchter door het leven, dat weet hij zeker. Zijn stok achter de deur? Zoontje Dré. “Hij krijgt straks een leeftijd waarin ik wel wat dingetjes heb uit te leggen”, vertelt André aan Weekend.

Want veel van zijn vroegere streken zijn breed uitgemeten in de media, en daar komt wat de zanger betreft niet nóg meer bij. “Voor mij is het allerbelangrijkste nuchter blijven, dan kan ik hem zeggen: papa was niet helemaal zichzelf. Sommige keuzes die ik maakte, waren niet slim, maar dat was niet helemaal ik. En ik zou echt een heel grote sukkel zijn als ik weer terug zou vallen. Dan heeft hij alle reden om boos op me te zijn.”

Foto’s met ‘fans’

André kijkt uiteraard niet uit naar dat pittige gesprek dat in de toekomst gaat plaatsvinden, legt hij uit. De kleine jongen is nú al behoorlijk nieuwsgierig naar zijn vader… “Dré kan lezen nu en wat hij vaak doet, is ’André Hazes’ intoetsen op Google. Ik zie dan weleens wat foto’s met vrouwen voorbij komen en je kan nu nog dingen verschuilen door te zeggen: ’Dat zijn foto’s met fans.’ Maar op een gegeven moment gaat ’ie dat wel door krijgen.”

Lees het hele interview met André en nog véél meer in Weekend nummer 26, nú in de winkel. Of lees ‘m online. Liever bestellen? Dat kan hier.