Paris Hilton

Paris Hilton’s Diamond Baby vermist, looft ‘fikse beloning’ uit

Paris Hilton is diepbedroefd omdat een van haar honden al bijna een week wordt vermist. De hotelerfgename en realityster doet er alles aan om chihuahua Diamond Baby te vinden en looft een “fikse beloning” uit aan de persoon die het beestje vindt, schrijft ze op Instagram.

Hilton zit middenin een verhuizing en denkt dat een van de verhuizers de deur heeft opengelaten waardoor Diamond Baby kon ontsnappen. “Mijn familie en vrienden hebben me overal geholpen te zoeken en we zijn elke deur in de buurt langs gegaan, maar we hebben haar nog steeds niet gevonden”, aldus de hotelerfgename.

Naast het uitloven van een beloning heeft Hilton ook professionele hulp ingeschakeld. “We hebben een dierendetective, hondenfluisteraar en een paranormaal begaafde ingehuurd en we zijn op zoek naar speciale drones. Ik doe er alles aan om haar weer terug te krijgen.”

Hilton is er kapot van dat ze Diamond Baby moet missen. “Ik ben in tranen, zo verdrietig en depressief. Het voelt alsof ik een deel van mezelf kwijt ben en niets is hetzelfde zonder haar. Diamond Baby is mijn alles, ze is echt als een dochter voor me. We waren onafscheidelijk. Ze was mijn beste vriendin en ze was altijd bij me.” Daarom hoopt ze dat mensen haar willen helpen met haar zoektocht. “Stuur me alsjeblieft een e-mail als je IETS weet.”