Placeholder

Miley Cyrus gespot met alwéér een nieuwe vlam

Miley Cyrus lijkt niet lang getreurd te hebben om haar exen Liam Hemsworth en Kaitlynn Carter. De 26-jarige zangeres is alweer met een nieuwe vlam gespot!

In augustus werd bekend dat Miley en Liam na een huwelijk van nog niet eens een jaar hebben besloten te gaan scheiden. Kort daarna begon Miley te daten met Kaitlynn Carter, die ook in augustus haar huwelijk met realityster Brody Jenner zag stranden. Deze relatie liep echter ook op niets uit en dus gaat Miley sinds twee weken als ‘vrijgezel’ door het leven. Toch lijkt de zangeres op liefdesgebied niet stil te zitten. Verschillende mensen hebben de zangeres donderdagavond zien zoenen met zanger Cody Simpson, over wie al een paar dagen wordt gefluisterd dat het haar nieuwe liefde is.

Miley en Cody werden betrapt in een supermarkt. Terwijl ze hun mandje inlaadden met sushi en wat te drinken wisselden ze een kus uit, zegt een ingewijde tegen E! News. De twee werden deze week al meerdere malen samen gesignaleerd en zijn al jaren goed bevriend.

https://www.instagram.com/p/B3CaknWlOql/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Miley Cyrus zoenend gespot met ex-vrouw Brody Jenner

Miley Cyrus en Liam Hemsworth na een jaar weer uit elkaar

Nieuwe vlam voor Yolanda Hadid