×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus zoenend gespot met ex-vrouw Brody Jenner

Miley Cyrus zoenend gespot met ex-vrouw Brody Jenner
12.08.2019 -

De breuk tussen Miley Cyrus en haar man Liam Hemsworth is nog maar net bekend gemaakt of de zangeres is al zoenend op een boot gefotografeerd met Kaitlynn Carter, de ex van realityster Brody Jenner.


Foto’s van de elkaar kussende Miley en Kaitlynn verschenen op TMZ, waarop Jenner via sociale media reageerde, wat weer leidde tot een reactie van Miley.

Jenner zei op Instagram over het zoenende tweetal: “Pas maar op! Er zullen snel foto’s volgen waarop Liam en ik elkaars handje vasthouden op het strand.” Miley kon er niet om lachen en schreef terug: “Brody, ga lekker een tukkie doen in je truck om even af te koelen #HotGirlSummer.”

Brody en Kaitlynn, met wie hij vorig jaar in Indonesië officieus trouwde, vierden begin juli nog dat ze een jaar ‘getrouwd’ waren, maar de twee zouden uit elkaar gegaan zijn omdat hij er geen officieel huwelijk van zou willen maken. Ook wilde hij volgens bronnen nog niet aan kinderen beginnen, waarop Kaitlynn haar conclusies zou hebben getrokken.

Cyrus heeft nooit een geheim gemaakt van het feit dat ze zich tot zowel mannen als vrouwen aangetrokken voelt, iets waarmee haar Liam naar verluidt geen problemen had. Eerder dit jaar zei Cyrus over haar huwelijk dat ze ‘niet in het stereotype van een getrouwde vrouw past’.