×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe vlam voor Yolanda Hadid

Nieuwe vlam voor Yolanda Hadid
15.08.2019 -

Yolanda Hadid heeft een nieuwe liefde in haar leven. Het Nederlandse oud-model deelde woensdag een foto van haar nieuwe vlam op Instagram.


De als Yolanda van den Herik geboren realityster laat in de post weten dat haar ‘mystery man’ Joey Jingoli is, volgens People een projectontwikkelaar. ‘Ik hou van jou,’ schrijft ze bij een kiekje van zichzelf en Joey.

Yolanda scheidde in 2016 na zes jaar huwelijk van muziekproducent David Foster. Eerder was ze getrouwd met Mohamed Hadid, met wie ze dochters Gigi en Bella en zoon Anwar kreeg.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️This much I know is true, that god blessed the broken road that lead me straight to you…. 🎼 #MyMysteryMan #JoeyJingoli #ILoveYou

Een bericht gedeeld door YOLANDA (@yolanda.hadid) op