×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth na een jaar weer uit elkaar

Miley Cyrus en Liam Hemsworth na een jaar weer uit elkaar
11.08.2019 -

Slechts een jaar nadat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt, hebben Miley Cyrus en Liam Hemsworth alweer besloten het bijltje erbij neer te gooien.


‘Liam en Miley hebben besloten om uit elkaar te gaan,’ vertelt iemand van Miley’s management aan People. ‘Almaar ontwikkelend, veranderend als partners en als individuen, hebben ze besloten dat het het beste is om op zichzelf en hun carrières te focussen. Ze blijven toegewijde ouders voor de huisdieren die ze samen hebben, maar slaan liefdevol hun eigen pad in.’

Het stel ontmoetten elkaar in 2009 op de set van de film The Last Song, waarna ze zich verloofden in 2012. Een jaar later besloten ze uit elkaar te gaan, tot ze het in 2015 opnieuw met elkaar probeerden. Eerder dit jaar zei Cyrus over haar huwelijk dat ze ‘niet in het stereotype van een getrouwde vrouw past’. ‘Ik denk dat veel mensen zich verbazen over het feit dat ik getrouwd ben. Maar mijn relatie is uniek,’ vertelde Cyrus in augustus van dit jaar nog.