Hans van der Togt

Rad Van Fortuin-coryfee niet blij: zorgen Hans van der Togt

Voor Hans van der Togt zijn de geldende maatregelen rond de coronacrisis in ons land aangekomen als een mokerslag. De Rad Van Fortuin-coryfee keek iedere dag uit naar zijn wandelingetje over de grachten richting zijn stamcafé een paar straten verderop.

Nu alles gesloten is en het hoogtepunt van de dag, gezellig kletsen op het terras met andere stamgasten, niet meer mogelijk is, is de wereld van de oud-presentator toch wel héél klein geworden. ‘Alle dingen die het leven leuk maken zijn plotseling verdwenen… lekker uit eten of een gezellige borrel drinken met vrienden in het stamcafé. Ik word hier niet blij van’, vertelde Hans aan journalisten.

Risicogroep

Ook zijn gezondheid baart hem zorgen. ‘Als het gaat om het coronavirus zit ik in de risicogroep, en niet alleen door mijn leeftijd. Ik ben echt in een heel slechte conditie. Ik drink veel en ik rook. Ik kan me niet voorstellen dat het goed afloopt als ik het virus krijg.’

Foto: MAMOP

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

ZIEN: Sylvie Meis en Niclas Castello zetten volgende stap in relatie
Johnny de Mol en Anouk zaten in quarantaine met haar ex
Patricia Paay uit huis gezet