Johnny de Mol

Johnny de Mol en Anouk zaten in quarantaine met haar ex

Een bijzondere quarantaine voor Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk. Het koppel woonde de afgelopen zes weken samen met Anouk’s ex en zijn nieuwe partner.

Anouk de Mol-Van Schie, die anderhalf jaar geleden trouwde met Johnny de Mol, kreeg in 2013 haar eerste kindje met haar toenmalige vriend Co. De twee besloten na 2,5 jaar uit elkaar te gaan. ‘Het was de moeilijkste beslissing ooit want wat had dit voor gevolgen voor Kiek?’, schrijft Anouk in een bericht op Instagram.

Samen in quarantaine

Anouk is inmiddels dolgelukkig met Johnny (de bonus papa van Kiki) en Co heeft ook een nieuwe liefde; Naomi, de bonus mama van Kiki. Het contact tussen Anouk en haar ex Co is altijd goed bleven. Het samengestelde gezin heeft met z’n allen, dus ook Kiki’s vader en zijn nieuwe vriendin, de afgelopen anderhalve maand onder een dak gewoond. ‘Zes weken woonden wij met z’n zevenen bij elkaar onder één dak om deze nare coronatijd wat aangenamer te maken’, schrijft Anouk bij een tekening met al hun hoofden erop. ‘Het was een quarantaine om nooit te vergeten, heel dankbaar dat wij 1 grote familie zijn.’

https://www.instagram.com/p/CABE3RUhwE_/?utm_source=ig_web_copy_link

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Patricia Paay uit huis gezet
Na jarenlange strijd: Rachel Hazes herenigd met vader
Jelka van Houten woont samen: ‘Soms word ik helemaal gek’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen