Rachel Hazes

Na jarenlange strijd: Rachel Hazes herenigd met vader

Rachel Hazes lijkt op verzoeningspad te zijn. Niet alleen is de band tussen haar en haar zoon André hersteld, óók met haar vader Jan van Galen heeft zij sinds kort weer contact.

Rachel had acht jaar geen contact met haar vader, die ze van het ene moment op het andere uit haar leven bande. Toen Weekend Rachel enkele maanden geleden over de ruzie met haar vader sprak, zei ze: ‘Dat komt nooit meer goed. Hij blijft mijn vader, maar er zijn wat dingen gebeurd en voor de rest zeg ik er niks over.’ Onlangs stipte Jeroen van der Boom de ruzie van Rachel Hazes met haar vader Jan van Galen kort aan in zijn nieuwe succesvolle talkshow Hoge Bomen. Rachel noemde hem toen onder meer een ‘moeilijke man’.

Hereniging

Als Weekend naar aanleiding van de uitzending van Hoge Bomen contact opneemt met Jan, vertelt hij: ‘Ik heb het gezien.’ Maar dan heeft hij ineens heel onverwacht nieuws. ‘Ik ben een sentimentele man, dus vandaag en deze week had ik weer een hoop verdriet vanwege de sterfdag van mijn vrouw. Maar ook tranen van geluk. Ik heb echt hard gehuild, want vanmiddag stond Rachel na acht jaar voor de deur! Wat ben je dan gelukkig… Je kind weer te zien is het mooiste wat er is.’ Rachel was op de sterfdag van haar moeder naar Rotterdam gereden om voor het eerst in al die jaren haar vader op te zoeken.

Het hele verhaal staat deze week in Weekend!

Lees ook:

Gezinsuitbreiding voor Rachel Hazes
Man Tineke Schouten opnieuw in het ziekenhuis: ‘Bijna ging het mis’
BZV-geheim onthuld: Yvon Jaspers stuurt privédetective op boeren af

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen