×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amber Heard en Johnny Depp treffen een schikking in zaak over huiselijk geweld

16.08.2016 -

Er is een schikking getroffen in de rechtszaak rondom het vermeende huiselijk geweld van Johnny Depp tegen Amber Heard, De actrice zou haar straatverbod omdat Johnny geweld tegen haar zou hebben gebruikt ingetrokken hebben.


Dat meldt TMZ. De zaak tussen de twee is voorbij. Amber beschuldigde Johnny op 21 mei van het geweld. 

De scheidingszaak is hiermee ook afgerond, weet het Amerikaanse medium, omdat deze samenhing met de zaak waarin Johnny beschuldigd werd van huiselijk geweld. Johnny zou ermee ingestemd hebben om Amber ongeveer 7 miljoen dollar (6,2 miljoen euro) te betalen om de zaak te laten vallen. 

Amber en Johnny hebben een gezamenlijke verklaring afgelegd: 'Onze relatie was ongelooflijk gepassioneerd en soms vluchtig, maar altijd in het teken van liefde. Geen van de partijen heeft valse beschuldigingen gemaakt om er financieel beter van te worden. Er was nooit de intentie om fysieke of emotionele schade aan te richten.'

Het eindigt met: 'Amber wenst Johnny het beste in de toekomst. Amber zal het geld dat ze uit de scheiding krijgt doneren aan een goed doel.' Hoeveel geld en welk goed doel is onbekend. 

Afgelopen weekend was er nog veel ophef om het stel. Toen lekte een video van een woedende Johnny Depp, gemaakt door Amber Heard. Zij zei niets te maken te hebben met het lekken van de foto. 

Foto: BuzzE

Reacties