×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Straatverbod voor Johnny Depp'

28.05.2016 -

De problemen voor acteur Johnny Depp worden alleen maar groter. Hij heeft een straatverbod opgelegd gekregen van een rechter in Los Angeles. Depp krijgt die na een aanklacht van zijn vrouw Amber Heard dat hij haar in elkaar geslagen heeft. Die wilde ook dat de acteur niet meer in de buurt mocht komen van zijn hond Pistol, maar dat verzoek werd afgewezen.


Volgens Heard zijn de mishandelingen niet van de laatste tijd, maar is Depp al vanaf het eerste moment dat ze getrouwd zijn agressief geweest. "Johnny heeft een kort lontje. En dat komt allemaal door zijn drank- en drugsgebruik", liet de 30-jarige Heard weten. Eerder deze week liet ze al weten te willen scheiden van de 52-jarige acteur.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties