×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amber Heard weet niets van video

Beelden van agressieve Johnny Depp

13.08.2016 -

Amber Heard zegt dat ze niets te maken heeft met het lekken van de video waarin Johnny Depp door het lint gaat. Dat laat ze weten in een verklaring.


De video dook vrijdagavond op en laat een woedende Depp zien die met een glas en een wijnfles gooit. De acteur gaat door het lint wanneer Heard vraagt of hij wijn heeft gedronken.

Heard heeft de video wel gemaakt, zo veel is duidelijk. Maar ze houdt vol niets met de verspreiding van het filmpje te maken te hebben. In de verklaring zegt ze verder dat ze onderschat heeft wat de impact is van haar voorgenomen scheiding. Heard laat weten dat ze hoopt dat alles snel achter de rug is.

Volgens TMZ is daar mogelijk wel zicht op. Achter de schermen zouden advocaten van zowel Depp als Heard hun stinkende best doen om tot een vergelijk te komen. Dat moet ervoor zorgen dat een rechtszaak met veel negatieve publiciteit voor de ex-geliefden achterwege blijft.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties