×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Het gaat Amber Heard alleen maar om geld'

11.06.2016 -

Amber Heard eist een langdurig straatverbod tegen Johnny Depp puur omdat dit haar kansen op een flinke financiële vergoeding tijdens de scheidingsprocedure vergroot. Dat beweren mensen rondom Johnny.


Amber ontkent ondertussen de beschuldigingen. Ze heeft, voordat ze naar buiten trad met de beschuldigingen van mishandeling, contact opgenomen met Depps advocaat. De dertigjarige actrice wilde buiten het oog van de camera om tot een overeenkomst komen en eiste tijdelijke partneralimentatie (50.000 dollar, oftewel 44.000 euro, per maand), een Range Rover, de sleutel van hun penthouse in Los Angeles, 100.000 dollar (88.000 euro) om haar juridische kosten te kunnen dekken en nog eens 25.000 dollar (22.000 euro) voor andere personele kosten.

Volgens vrienden van Depp duidt dit erop dat Heard alleen maar uit is op geld. Omdat Johnny niet akkoord ging met de eisen, maakte Amber kort daarna bekend dat ze tijdens hun vijftien maanden durende huwelijk meerdere keren is mishandeld door de Pirates of the Caribbean-ster. Aanstaande vrijdag is de hoorzitting over het aangevraagde straatverbod. Mocht Amber dit toegekend krijgen, dan vergroot dit aanzienlijk haar kans op partneralimentatie.

Heard ontkent ondertussen tegenover TMZ dat ze achter Johnny's geld aanzit. De blondine zegt dat het echt om haar veiligheid te doen is. Haar advocaat zegt bovendien dat de eerder gestelde eisen van Amber heel gangbaar zijn en dat ze slechts bedoeld zijn om te voorzien in haar onderhoud. Mocht de rechter partneralimentatie toekennen, dan krijgt Amber dat maximaal dertig maanden, vanwege de kortstondige duur van hun verbintenis.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties