×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit is 'm dan: het verloren lied van André Hazes

Met spiksplinternieuwe clip

01.07.2016 -

Op De Schoorsteen Staat Een Foto was jarenlang verdwenen. Het lied van André Hazes is nu weer boven water gekomen en is nu uitgebracht met bijbehorende clip.


RTL Late Night had gisteravond de primeur. Daar werd het nummer geluisterd en werd de spikslinternieuwe clip getoond. Daar was onder andere André zijn dochter Roxeanne bij aanwezig. 

Het is niet voor niks dat het lied gisteren voor het eerst werd afgespeeld. De hele uitzending draaide om André. De overleden zanger zou gisteren namelijk 65 zijn geworden als hij nog had geleefd. Helaas overleed hij in 2004. 

Zoon André Hazes jr. was niet aanwezig bij RTL Late Night. De dag stond ook voor hem wel in het teken van zijn vader. Daarnaast kreeg hij op die bijzondere dag ook nog een andere verrassing: hij ontving een gouden plaat voor zijn album Leef. 

Foto: YouTube

Reacties