×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes jr. krijgt gouden plaat op geboortedag vader

'Deze is voor jou pa!'

30.06.2016 -

Een dubbel bijzondere dag voor André Hazes jr. Zijn vader zou vandaag 65 zijn geworden en juist op deze dag krijgt Dré een gouden plaat voor zijn album Leef.


Dat maakt de zanger bekend met een video op Instagram. Hij was bezig met een fotoshoot in de studio van William Rutten toen hij verrast werd met de gouden status van zijn album. 'En dit op de verjaardag van die ouwe', schrijft André bij de video. Een gouden status voor een single gebeurt wel vaker heel snel na het uitkomen ervan, maar een album haalt bijna nooit binnen drie maanden de gouden status volgens de uitreiker van de plaat. 

Dubbele emoties dus, omdat hij de verjaardag van zijn geliefde papa niet met hem samen kan vieren. Daarom draagt André de gouden plaat op aan de man naar wie hij vernoemd is. 'Deze is voor jou pa!' 

 

Foto: Reni van Maren

Reacties