×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Verloren nummer André Hazes terecht

'Op de schoorsteen staat een foto'

29.06.2016 -

Een jarenlang onvindbaar nummer van André Hazes is boven water. De single 'Op de schoorsteen staat een foto' uit 1980 wordt ter gelegenheid van zijn 65e geboortedag alsnog uitgebracht.


De première is donderdagavond in RTL Late Night, zo laat RTL weten.

Hazes schreef het nummer met zijn neef Tony Le Roy. De single was eigenlijk bedoeld voor het album 'n Vriend, maar haalde de uiteindelijke selectie niet. Het liedje zou niet bij de sfeer van het album hebben gepast. De opnames waren jarenlang onvindbaar en werden eigenlijk als verloren beschouwd.

RTL Late Night staat donderdag uitgebreid stil bij het leven van de Amsterdamse volkszanger, die in 2004 overleed. Onder meer zijn dochter Roxeanne, platenbaas Kees de Koning en Andrés producer John van de Ven schuiven aan bij presentator Humberto Tan. Douwe Bob en Guus Meeuwis treden op in de studio met hun favoriete Hazes-nummer.

Foto: BuzzE

Reacties