Chateau Meiland

Groot nieuws voor alle fans van Chateau Meiland

Goed nieuws voor liefhebbers van de realityserie Chateau Meiland. Eind augustus zal het vierde seizoen van start gaan met maar liefst twee afleveringen per week. Dat wordt dubbel genieten!

Het nieuwe seizoen zal vooral om verhuisstress draaien; voor hun vertrek naar Hengelo moeten openstaande klussen worden opgepakt en de eindeloze to do lijst worden afgestreept. Het kasteel moet verkoopklaar worden gemaakt en dat betekent dat de familie Meiland flink de handen uit de mouwen moet steken. Van het opknappen van de gastenkamers tot het netjes maken van tuin en zwembad. Net in deze nogal hectische periode wordt ook nog hun aannemer opgenomen in het ziekenhuis, waardoor al het werk stil komt te liggen en de volgende uitdaging zich alweer aandient.

Eenmaal in Nederland wordt duidelijk of hun nieuwe huis bevalt of dat ze ook daar nog aan de slag moeten. En wat wordt hun nieuwe bezigheid? Gaan ze opzoek naar een woonwinkel, kopen ze oude panden op via de veiling en begint het klussen van vooraf aan of gooien ze het over een heel andere boeg?

Vanaf 31 augustus is het nieuwe seizoen van Chateau Meiland iedere maandag en donderdag om 20.30 uur op SBS6 te zien.

LEES OOK:

JORAN VAN DER SLOOT BESMET MET CORONA: ‘HIJ IS ER SLECHT AAN TOE’

NICOLETTE VAN DAM EN BAS SMIT RIJK DOOR INSTAGRAM

WENDY VAN DIJK: ‘IK BEN OPGELICHT VOOR 3 MILJOEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen