Joran van der Sloot

Joran van der Sloot besmet met corona: ‘Hij is er slecht aan toe’

De familie van Joran van der Sloot heeft bij de Nederlandse ambassade om medische hulp gevraagd voor Van der Sloot in de gevangenis in Peru. Volgens zijn familie heeft hij corona.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt naar aanleiding van een bericht van RTL Nieuws dat het verzoek van de familie is binnengekomen. De Nederlandse ambassade heeft contact opgenomen met de gevangenis in de Peruaanse stad Juliaca waar Van der Sloot vastzit, maar de gevangenis kon niet bevestigen dat Van der Sloot besmet is met het coronavirus. Het ministerie zegt de zaak wel goed in de gaten te houden.

‘Geen hulp’

Van der Sloot zou telefonisch aan zijn moeder hebben laten weten dat hij positief getest is en alle symptomen heeft. “Hij is er slecht aan toe en krijgt geen hulp van een dokter”, zegt een naast familielid van Van der Sloot tegen RTL Nieuws.

Overleden

De lokale belangenorganisatie Defensora del Pueblo meldt volgens RTL Nieuws dat zeker vier gevangenen en zeven bewakers positief zijn getest in de gevangenis in Juliaca. Of Van der Sloot ook corona heeft, weet de woordvoerder niet. Eén gevangene is in het ziekenhuis overleden als gevolg van het virus.

LEES OOK:

NICOLETTE VAN DAM EN BAS SMIT RIJK DOOR INSTAGRAM

WENDY VAN DIJK: ‘IK BEN OPGELICHT VOOR 3 MILJOEN’

PIKANT GEHEIM MAXIME MEILAND ONTDEKT

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen