Leontine Borsato 080419008

Leontine Ruiters is dolverliefd: ‘Het bestaat nog, ook op je 54e’

Leontine Ruiters heeft het “heel leuk” met haar nieuwe vriend John Huiberts. Tegenover RTL Boulevard bevestigt de ex-vrouw van Marco Borsato dat ze verliefd is op de ondernemer en multimiljonair. “Ja, ik ben wel verliefd”, zegt Leontine lachend. “Het bestaat nog, ook op je 54e.”

Leontine wilde verder niet veel kwijt over haar relatie, en zit al helemaal niet te wachten op een dubbelinterview. “Laat ik het erbij houden dat het heel fijn is, en heel goed voelt en dat we het heel leuk hebben samen.”

John bevestigde in oktober al dat hij en Leontine met elkaar daten. Hij onthulde toen dat ze “elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk”.

Scheve schaats

Het huwelijk van Marco en Leontine liep in 2020 na 22 jaar op de klippen, nadat aan het licht kwam dat de zanger meerdere malen een scheve schaats had gereden. In 2021 kwamen de twee toch weer samen, maar kreeg de relatie de genadeklap toen Marco werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Leontine en Marco hebben samen drie kinderen: zoon Luca, zoon Senna en dochter Jada.

Beeld: Reni van Maren