Leontine Borsato

Miljonair heeft het ‘fijn en leuk’ met Leontine Ruiters

Na een aantal moeilijke jaren met Marco Borsato, schijnt de zon weer voor Leontine Ruiters (54). Juicevlogger Yvonne Coldeweijer meldde eerder al dat ze het gezellig zou hebben met multimiljonair John Huiberts, en dat wordt nu door hemzelf bevestigd aan RTL Boulevard.

De twee hebben elkaar dankzij een gemeenschappelijke vriendin ontmoet. “Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk.” Maar of er sprake is van l.i.e.f.d.e., willen ze “liever nog even voor zichzelf houden”. Ook Leontine bevestigt op haar beurt aan Shownieuws dat zij en John zich samen reuze vermaken. “Ik kan bevestigen dat ze het gezellig hebben maar het is nog pril”, aldus haar management.

Het huwelijk van Marco en Leontine liep in 2020 na 22 jaar op de klippen, nadat aan het licht kwam dat de zanger meerdere malen een scheve schaats had gereden. In 2021 kwamen de twee toch weer samen, maar kreeg de relatie de genadeklap toen Marco werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland.