×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tino Martin weer samen met Kimberley

Tino Martin weer samen met Kimberley
7.02.2020 -

Tino Martin en Kimberley Kruiter geven hun relatie een tweede kans. De twee zijn weer een setje, vertelt de zanger vrijdag aan Shownieuws.


‘Het gaat heel goed. We hebben de draad weer opgepakt’, zegt Tino. Eerder werd al bekend dat hij en Kimberley weer aan het daten waren.

Het koppel maakte vorig jaar zomer bekend na een relatie van drie jaar uit elkaar te gaan. Ze waren uit elkaar gegroeid, zei Tino toen. ‘We leefden ieder ons eigen leven. Kimberley met haar horecabedrijf Tante Roosje in Amsterdam en ik dus met mijn carrière. Dat bracht zo veel stress en spanningen met zich mee dat het op een gegeven moment te veel botste. Kort door de bocht gezegd: we konden op het laatst niet meer met, maar ook niet zonder elkaar. Alle twee zijn we er kapot van, maar het is beter zo.’

Lees ook:

Na relatiepauze: Marianne en Henk Timmer zijn uit elkaar

‘André, Bridget en Monique samen op vakantie’

Tony Junior over breuk met Maan: ‘Het is helemaal niet pijnlijk’