×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘André, Bridget en Monique samen op vakantie’

‘André, Bridget en Monique samen op vakantie’
7.02.2020 -

Op foto's is te zien dat André Hazes en Monique Westenberg deze week op Curaçao te vinden zijn. Maar naar verluidt reist ook Bridget Maasland af naar het zonnige eiland.


Monique vloog eerder deze week al samen met haar vader en zoontje naar Curaçao. Maar ook André zoekt samen met zijn band de warmte op. De groep vertrok gisteren richting het eiland en hebben inmiddels hun eerste avond op Curaçao al achter de rug. Naar verluidt zou Bridget ook vertrekken naar Curaçao. Gaat dit het eerste uitje in de nieuwe samenstelling worden, of is het louter toeval?

https://www.instagram.com/p/B8MFy4_AmO_/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

@theandrehazesband

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Het zou niet verrassend zijn dat Bridget zich straks aansluit bij André en zijn band op Curaçao. De twee zijn sinds het bekend worden van hun relatie namelijk onafscheidelijk. André trok vrijwel direct in bij zijn nieuwe vriendin en zij volgt André werkelijk overal, zelfs als hij ’s avonds laat voor zijn werk nog weg moet.

Ook interessant:

Najib Amhali onthult: ‘Ook ik ging vreemd’

Tony Junior over breuk met Maan: ‘Het is helemaal niet pijnlijk’

De tegenslagen van Esmée van Kampen: ‘Ik kan nooit kinderen krijgen’