×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Na relatiepauze: Marianne en Henk Timmer zijn uit elkaar

Na relatiepauze: Marianne en Henk Timmer zijn uit elkaar
7.02.2020 -

Marianne en Henk Timmer verbaasden vriend en vijand toen zij vier maanden geleden bekendmaakten een relatiepauze te nemen. Nu blijkt dat het huwelijk van het sportkoppel, dat vijftien jaar samen was, alsnóg is gestrand.


Marianne en Henk Timmer maakten oktober vorig jaar plotsklaps wereldkundig dat ze een relatiepauze namen. Via Twitter liet de Olympisch schaatskampioene weten: ‘Vandaag een moeilijke en verdrietige beslissing genomen. Na vijftien jaar gaan Henk en ik een stapje terug doen en een time-out nemen. Ik hoop dat iedereen ons de tijd gunt om met dit nieuwe en onwerkelijke gevoel om te gaan.’

Wanneer Weekend haar spreekt, bekent Marianne dat er inmiddels geen sprake meer is van een pauze: ’We zijn echt uit elkaar. Ik woon inmiddels ergens anders. Het gaat met ups en downs, maar zonder dalen geen pieken, en zonder pieken geen dalen, zeggen ze toch? Het is een lastige situatie, alleen is het soms wel goed om afstand te nemen. Het geeft andere inzichten, ook goede inzichten voor mijzelf, laat ik het zo zeggen.

Wat de reden van hun time-out was en waarom het niet heeft gewerkt om weer naar elkaar toe te groeien houdt Marianne voor zich. Wel zegt ze: ‘Het speelt al heel lang, een aantal jaren. Ja, Henk en ik hebben nog wel contact met elkaar. Dat is oké, we gunnen elkaar het beste. Nee, er is bij geen van ons een ander in het spel.’

Lees ook:

‘André, Bridget en Monique samen op vakantie’

Tony Junior over breuk met Maan: ‘Het is helemaal niet pijnlijk’

Najib Amhali onthult: ‘Ook ik ging vreemd’