×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Osbournes denken weer aan eigen realityshow

Osbournes denken weer aan eigen realityshow
15.11.2019 -

Ruim veertien jaar na het einde van reallife soap The Osbournes, zijn rocker Ozzy en zijn familie weer in onderhandeling voor een nieuwe serie.


‘Ze komen steeds terug’, zegt dochter Kelly aan E! over de aanbiedingen om camera’s het gezin opnieuw te laten volgen. ‘Er ligt nu weer een aanbod, en volgens mij zijn we dichter bij een deal dan we ooit zijn geweest.’ Toch houdt de presentatrice een slag om de arm: ‘Maar of het echt gaat gebeuren of niet, geen idee.’

The Osbournes was vier seizoenen lang op televisie. Pa Ozzy, ma Sharon, zoon Jack en dochter Kelly lieten een cameraploeg hun dagelijkse leven filmen. De oudste dochter van het gezin, Aimee, besloot niet mee te werken aan de serie. The Osbournes won in 2002 de Emmy voor beste realityprogramma.

Ook interessant:

Merel Westrik verliefd op Pepijn Crone

Vrouw Arie Ribbens geeft update over gezondheid: ‘Hij is nog steeds erg ziek’

Dít voelt André Hazes voor Bridget