×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Arie Ribbens geeft update over gezondheid: ‘Hij is nog steeds erg ziek’

Vrouw Arie Ribbens geeft update over gezondheid: ‘Hij is nog steeds erg ziek’
14.11.2019 -

De situatie van zanger Arie Ribbens (82) is stabiel. Dat heeft zijn vrouw Cea donderdag laten weten. 'Arie is nog steeds erg ziek. Maar we maken er het beste van; elke dag is een cadeautje', stelt ze.


De man achter hits als de Polonaise Hollandaise en Ik ben verliefd op Hanja May-Weggen was de afgelopen jaren vaak ziek. Hij is tweemaal bestraald voor longkanker en zijn nieren functioneren niet meer goed. Zijn vrouw liet vorige maand weten dat zijn situatie was verslechterd.

Ribbens wordt dagelijks verpleegd door de thuiszorg en komt bijna niet meer buiten de deur. De Brabander krijgt nog wel veel visite van oude vrienden uit het vak, zoals Jacques Herb en Corry Konings.

Lees ook:

‘Conditie Arie Ribbens gaat snel achteruit’

Ernst Daniël Smid heeft ziekte van Parkinson

Raymond van Barneveld heeft babynieuws!