×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Opnames Goede tijden, slechte tijden per direct stilgelegd

Opnames Goede tijden, slechte tijden per direct stilgelegd
16.03.2020 -

Ook de makers en acteurs van Goede tijden, slechte tijden hebben last van het coronavirus. De opnames worden per direct volledig stilgelegd. Vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus vinden de makers het niet meer verantwoord om door te gaan.


De opnamestop geldt tot en met 6 april. Dat heeft producent EndemolShine bekendgemaakt tegenover het ANP. Eind vorige week nam EndemolShine al enkele maatregelen op de set. Zo gingen de repetitiedagen op maandag en woensdag niet meer door en werden intieme scènes geschrapt. Deze maatregelen zijn inmiddels niet meer afdoende, vindt het productiebedrijf.

‘Vanzelfsprekend staat de veiligheid en gezondheid van onze cast en crew voorop. Daar is geen twijfel over mogelijk’, zegt producent Rohan Gottshalk. ‘Het is van noodzakelijk belang dat iedereen zijn verantwoordelijkheden neemt en sociale onthouding beperkt tot het minimum. Dat geldt dus ook voor ons. Wij doen er alles aan om de productionele uitdagingen waar wij op dit moment tegen aan lopen in goede banen te leiden, de consequenties te minimaliseren en juist in een tijd als deze de continuïteit van GTST te waarborgen.’

De kijker zal voorlopig niets merken van de opnamestop. Er liggen voldoende afleveringen klaar waarmee RTL nog tot en met 8 mei kan uitzenden.

EndemolShine is nog aan het inventariseren welke gevolgen de huidige maatregelen rondom het coronavirus hebben voor de overige producties. ‘Het is echt maatwerk’, aldus de zegsvrouw.

Lees ook:

ZIEN: André Hazes laat Monique vereeuwigen op zijn lichaam

Gerard Joling verrast volgers met nieuwe look

Dít is de nieuwe liefde van Shanice van de Sanden