×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling verrast volgers met nieuwe look

Gerard Joling verrast volgers met nieuwe look
16.03.2020 -

Gerard Joling gaat voor een nieuwe look! Vanwege de hamstergekte zijn de scheermesjes overal uitverkocht en dus moet de zanger zijn baardje laten staan...


Het coronavirus heeft zijn sporen achtergelaten in de supermarkten. Na een run op wc-papier en pasta blijkt dat ook de scheermesjes schaars zijn. ‘Scheermesjes overal uitverkocht. Wat vinden jullie van een baard?’, aldus Gerard Joling bij een kiekje van zijn nieuwe look. 

Zijn volgers zijn erg enthousiast! ‘Staat je echt goed!!’ en ‘Staat je stoer laten staan’, luiden enkele reacties. Ook Glennis Grace vindt het hem goed staan: ‘Gewoon klein beetje laten groeien Geer staat je ook nog en maakt nog jonger’.

Ook interessant:

Chimène van Oosterhout vertrouwt mannen niet meer: ‘Ik val snel op foute types’

De pijn van Miss Montreal: ‘Ik zeg elke dag tegen mijn vriend dat ik van hem hou’

Ging Kim Feenstra vreemd? Ex klapt uit de school