×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Met dít nummer gaat Jeangu Macrooy naar het Songfestival

Met dít nummer gaat Jeangu Macrooy naar het Songfestival
4.03.2020 -

Jeangu Macrooy gaat het met nummer Grow naar het Eurovisiesongfestival! Dat bevestigt AVROTROS.


Het nummer van Jeangu kwam woensdagochtend voortijdig naar buiten door een vermoedelijke fout bij Apple Music. Daar kon de videoclip van het liedje al bekeken worden. Omdat de beelden matchten met de teasers die Jeangu en AVROTROS de afgelopen dagen publiceerden, kon al snel worden geconcludeerd dat het inderdaad om hét nummer ging.

Jeangu zou eigenlijk vanavond bij van Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door  zijn nummer voor het eerst laten horen, mocht nu Bart Arens in zijn NPO Radio 2-show Aan de Slag! met de primeur aan de haal. ‘Het mag nu naar buiten’, zei Bart Arens. ‘Het is geen standaard couplet-refrein-couplet-refreinliedje. Het is echt een heel persoonlijk liedje’, zo leidde de dj het nummer in.

Met Grow kiest Nederland voor een lied dat niet bepaald aan de eigenschappen van een standaard-songfestivalhit voldoet. Het gaat om een ingetogen ballade die zijn naam eer aandoet en langzaam maar zeker groeit naar een grotere finale met een gospelachtig slotkoor.

Ook interessant:

Monique grote afwezige op feest Rachel Hazes en dit is waarom!

Relatie Gers Pardoel opnieuw in zwaar weer

Huis Wibi Soerjadi leeggeroofd tijdens verjaardagsfeest: ‘Alles is weg’