×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huis Wibi Soerjadi leeggeroofd tijdens verjaardagsfeest: ‘Alles is weg’

Huis Wibi Soerjadi leeggeroofd tijdens verjaardagsfeest: ‘Alles is weg’
4.03.2020 -

Een flinke domper voor Wibi Sjoerjadi. Terwijl hij maandag zijn vijftigste verjaardag vierde in Disneyland Parijs, is er ingebroken in zijn huis. Op Instagram en Twitter zegt de pianist dat 'alles weg' is, inclusief zijn paardenwagen.


Ook al zijn tv’s zijn meegenomen door de inbrekers. En het meest bizarre is dat zelfs al zijn beddengoed is meegenomen. Daarom slaapt de Disney-fan op de bank… ‘Graag tips! Ik ben in shock…’, aldus Wibi.

Wibi Soerjadi werd door Disney uitgenodigd om zijn verjaardag zondag in het attractiepark te vieren. Een etentje met zijn familie in hetzelfde restaurant als tijdens zijn allereerste bezoek aan het attractiepark, hoorde daar ook bij. Om klokslag 00.00 uur werd de pianist door het attractiepark verrast met een voor hem ontworpen verjaardagsshow met muziek en fonteinen. Maandag verbleef hij ook nog in het park.

Lees ook:

Na breuk met Marco: Leontine Borsato komt tot rust in Thailand

Monique grote afwezige op feest Rachel Hazes en dit is waarom!

Natasja na omvallen droomhuwelijk Borsato’s: ‘René en ik zijn niet de volgenden’