×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique grote afwezige op feest Rachel Hazes en dit is waarom!

Monique grote afwezige op feest Rachel Hazes en dit is waarom!
4.03.2020 -

Rachel Hazes mocht gisteren vijftig kaarsjes uitblazen en dat werd gevierd met een groot feest. Monique Westenberg was echter de grote afwezige op het verjaardagsfeest van haar schoonmoeder.


Rachel vierde haar verjaardag met haar nieuwe liefde Mike en tal van vrienden. Ook André Hazes was uiteraard aanwezig. Op zijn Instagram plaatst de zanger een filmpje waarop te zien is dat hij zijn moeder trakteert op een optreden. ‘Verjaardag van ‘De Zwarte Weduwe’. Moeder 50. Fijn dat ik er bij kan en mag zijn!’, schrijft hij eronder.

Als hem door Shownieuws gevraagd wordt of zijn zus Roxeanne ook aanwezig is, antwoordt André: ‘Ik heb geen flauw idee wie er allemaal komt. Ik weet dat mijn eigen band komt en mijn eigen mensen, dus ik heb ook met Djarno afgesproken van, kom alsjeblieft ook, want dan loop ik niet in mijn eentje naar binnen, ik heb geen flauw idee wie er allemaal komt.’

André’s vriendin Monique is in ieder geval niet aanwezig op het grote feest. ‘Nee, Monique… We hadden geen oppas voor de kleine. Dus ik ben lekker met mijn mannen allemaal.’

Verzoening

Afgelopen week maakten André en Monique bekend dat ze weer bij elkaar zijn, nadat de zanger eerder zijn relatie met presentatrice Bridget Maasland verbrak. Dit bekent dat Monique opnieuw de schoondochter van Rachel is, hoewel de twee nog niet door één deur lijken te kunnen. Rachel liet vlak na de tijdelijke breuk tussen André en Monique weten geen enkel contact te hebben gehad met haar schoondochter. ‘Voor de rest zeg ik er niks over. Ik mis niks ook’, vertelde ze.

Een paar weken geleden deelde Monique zelfs nog een sneer uit naar Rachel. Iemand schreef in een reactie op een van haar foto’s: ‘Wat ben jij een aanstelster. Ik zie je nog in een interview geïntroduceerd worden als de nieuwe vriendin van André. Wat wist jij toen al goed waar je je in ging begeven. Totaal uitgedacht om jezelf een podium te geven. De nieuwe Raggel Hazes. En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door.’ Monique schreef terug: ‘Mocht ze willen’, tot grote hilariteit van veel volgers.

Ook interessant:

Patricia Paay haalt keihard uit naar rapper Lil’ Kleine

Heftig: Abbey Hoes openhartig over aanrandingen

Natasja na omvallen droomhuwelijk Borsato’s: ‘René en ik zijn niet de volgenden’