×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patricia Paay haalt keihard uit naar rapper Lil’ Kleine

Patricia Paay haalt keihard uit naar rapper Lil’ Kleine
3.03.2020 -

Patricia Paay (70) heeft in een interview met het tijdschrift Beau Monde geen goed woord over voor rapper Lil' Kleine. "Hij moet niet denken dat hij beter is dan anderen", zegt ze.


Volgens Paay heeft de rapper een grote mond en gaat hij  niet goed met zijn bekendheid om. “Je mag van je heldenstatus genieten, maar je moet niet denken dat je beter bent dan iemand anders. Met geld smijten, champagne spuiten: iedereen roept ‘Je moet jezelf blijven’, maar dat lukt niet als heel Nederland je kont kust. Blijf dankbaar.” Ook Paays ex-man Adam Curry krijgt de wind van voren. “Die was steenrijk en dacht dat hij nóg rijker zou worden, maar op een gegeven moment kwam het dal en was hij bijna alles kwijt. Ik kreeg gelijk.”

Opstootje

Lil’ Kleine lag de afgelopen tijd flink onder vuur als coach van The Voice of Holland. Zeker na de beruchte rel met collega-coach Anouk, hadden veel mensen een mening over de rapper.

Lees ook: Patricia Paay wil dat rechter beslaglegging huis opheft