×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit verblijft regelmatig in gehuurd appartement sinds burn-out

Jan Smit verblijft regelmatig in gehuurd appartement sinds burn-out
18.02.2020 -

Half november maakte Jan Smit bekend dat hij de rest van het jaar niet meer zou optreden. Nu blijkt dat hij er ook psychisch doorheen zat.


Als reden voor het cancelen van zijn optredens gaven Jan Smit en zijn management destijds keelklachten op. ‘Ik ondervind momenteel te veel hinder van lichamelijke klachten. Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe’, schreef de Volendammer destijds in een post op Instagram.

Nu blijkt dat de zanger er dus ook psychisch doorheen zat. Hij zou in de Spaanse kliniek zijn behandeld door een groep Nederlandse psychotherapeuten. Eenmaal terug in Volendam heeft Smit een appartement gehuurd waarin hij verblijft als de drukte van zijn gezin hem te veel wordt. ‘Thuis is het vaak te druk voor hem’, stelt manager Aloys Buys. ‘Met drie kinderen in de leeftijd van twaalf, negen en zes wordt het hem thuis weleens te veel, als ze ook nog vriendjes en vriendinnetjes van school meenemen. En van die kinderen kun je niet verwachten dat ze altijd rekening houden met papa die rust wil.’

Lees ook:

ZIEN: André en Monique samen gespot in wc-hokje

Ex-vriendin onthult: ‘Rico Verhoeven gaf Valentijnscadeau aan Yolanthe’

Natasja en René Froger verwelkomen nieuwe schoondochter