×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: André en Monique samen gespot in wc-hokje

ZIEN: André en Monique samen gespot in wc-hokje
17.02.2020 -

De prille liefde tussen Bridget Maasland en André Hazes is alweer voorbij en het lijkt er steeds meer op dat de zanger zijn ex-vriendin Monique nog niet is vergeten: in Curaçao zijn de twee samen gespot in een wc-hokje.


Vijftien minuten

Een oplettende vakantieganger filmde het stel op Mambo Beach nadat ze – zo meldt Shownieuws – na ongeveer vijftien minuten weer naar buiten kwamen. Eerst Monique, vervolgens André. Zijn (toenmalige) vriendin Bridget was nog in Nederland.

Ooggetuigen

Bij dat ene toiletmoment is het overigens niet gebleven, want ook de rest van de vakantie zijn André en Monique meerdere keren samen gespot. Zo was Monique samen met hun zoon bij André’s optreden op het eiland en hebben ooggetuigen ze volgens diverse media meerdere malen met elkaar zien knuffelen – ook toen Bridget al op het eiland was aangekomen.

‘Druk’

André en Bridget maakten maandag bekend na drie maanden uit elkaar te zijn. “Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, aldus de twee. Volgens de presentatrice had het tripje naar Curaçao er niets mee te maken: toen was er nog niets aan de hand, verklaart ze aan RTL Boulevard. Thuis hakten ze pas de knoop door.

Lees ook: ZIEN: afgevallen Bridget Maasland deelt bikinifoto