×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bridget en André zetten punt achter relatie

Bridget en André zetten punt achter relatie
17.02.2020 -

De prille liefde tussen Bridget Maasland en André Hazes is alweer voorbij. Dat laten de twee vandaag weten.


De media-aandacht zal de doodsteek geweest zijn voor de relatie. ‘Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten’, zo laten ze weten aan RTL Boulevard.

Vrienden lieten onlangs al aan Weekend weten dat ze zich afvroegen hoe lang de relatie tussen André en Bridget goed bleef gaan. ‘Bridget wil overal bij zijn. Ik weet niet hoe lang André dat nog leuk blijft vinden…’, aldus een vriendin van de twee.

André Hazes en Bridget Maasland maakten in november wereldkundig elkaar meer dan leuk te vinden. Dit nieuws kwam een dag nadat de breuk tussen Monique en André bekend was gemaakt.

Lees ook:

Rico Verhoeven en zijn Jacky na 13 jaar uit elkaar

Juvat Westendorp openhartig over liefdesleven