×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: afgevallen Bridget Maasland deelt bikinifoto

ZIEN: afgevallen Bridget Maasland deelt bikinifoto
11.02.2020 -

Bridget Maasland leefde de afgelopen tijd vooral op dieetshakes en dat is te zien ook: op Instagram deelt de presentatrice vanuit Curacao een strakker dan strakke bikinifoto.


‘Je kan het ook allemaal lekker niet doen!’, schrijft ze terwijl ze heerlijk van de zon geniet. De optie om te reageren heeft ze voor de verandering uitgezet.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Je kan het ook allemaal lekker niet doen!☀️☀️☀️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

 

Reünie?

Monique, de ex-vriendin van André, vertrok begin deze week naar Curacao voor een welverdiende vakantie met haar zoon. Niet veel later vloog ook André met zijn band naar het eiland en was het drietal zélfs samen gespot tijdens de soundcheck. Vervolgens pakte ook Bridget ‘ondanks de Ciara-storm’ het vliegtuig naar het zonnige eiland en deelde déze romantische zoenfoto.

 

Lees ook: Rachel Hazes hoopt op huwelijk tussen André en Bridget