×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-vriendin onthult: ‘Rico Verhoeven gaf Valentijnscadeau aan Yolanthe’

Ex-vriendin onthult: ‘Rico Verhoeven gaf Valentijnscadeau aan Yolanthe’
17.02.2020 -

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne zijn niet langer een koppel. De twee hebben na 13 jaar een punt achter hun relatie gezet. Ze zouden uit elkaar gegroeid zijn, maar nu lijkt een andere reden de oorzaak te zijn... De kickbokser zou zijn pijlen namelijk op een andere vrouw hebben gericht.


Rico Verhoeven zou met niemand minder dan Yolanthe Cabau ‘flirten’. Vorige week plaatste Yolanthe een filmpje op Instagram waarin haar zoontje Xess Xava bloemen legt bij het graf van haar vader. Onder het filmpje stroomden de reacties binnen, waaronder een reactie van Jacky, de ex van Rico. ‘Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!’, schreef ze onder het filmpje. Een opvallende opmerking, omdat zij en Rico een aantal dagen later uit elkaar zijn gegaan… Jacky heeft de reactie inmiddels verwijderd.

Reactie Rico

Rico heeft inmiddels ook van zich laten horen en vertelt aan De Telegraaf: ‘Vervelend dat dit een topic is geworden dat totaal niet ter zake doet. Ik stuur regelmatig attenties naar mensen. Of het nou merchandise, een gesigneerd boek, of een bloemetje is.’

Breuk

De kickbokser liet vandaag op zijn Instagram weten dat hij en Jacky uit elkaar zijn gegroeid. ‘Ik ben nog steeds verliefd op onze herinneringen en de mooie momenten die we samen hebben meegemaakt’, aldus Rico.

 

Lees ook:

Bridget en André zetten punt achter relatie

Natasja en René Froger verwelkomen nieuwe schoondochter

Juvat Westendorp openhartig over liefdesleven