Gers Pardoel

Gers Pardoel doet boekje open over ex: ‘Alleen nog contact per mail’

Het gaat Gers Pardoel zakelijk voor de wind, maar zijn liefdesleven kent nogal wat strubbelingen. Zo onthulde een goede vriend onlangs aan Weekend dat-ie in een vechtscheiding is beland.

En nu vertelt de zanger zelf dat hij en zijn ex Sélina alleen nog contact hebben per mail.

Huisvader

Toch voelt Gers zich, nu hij zich ontpopt tot ware huisvader, naar eigen zeggen beter dan ooit. “De was, de boodschappen, het zorgen voor mijn kinderen. Waarom zou ik dan een vrouw nodig hebben? Om voor me te koken?” Wel zet Sélina zich op zakelijk gebied nog voor de zanger in. “Dat kan toch ook prima via de computer? We zien wel hoe zich dat in de toekomst evolueert.”

Droomvrouw

Volgens de anonieme bron in Weekend zit de vork toch anders in de steel. “Gerwin en zijn ex-vriendin Sélina hebben het momenteel erg moeilijk met elkaar”, vertelde de goede vriend in mei. “Hij vindt het erg lastig dat zij gelukkig is met haar nieuwe vriend Olivier, want hij wil haar terug.” De zanger zou geobsedeerd door Sélina, die hij nog altijd als zijn droomvrouw ziet. “Hij dacht in eerste instantie waarschijnlijk: Olivier is even leuk, maar dan komt ze gewoon weer bij me terug. Hij kan er totaal niet mee omgaan dat het echt voorbij is.”

LEES OOK:

FAMILIE MEILAND HAALT KEIHARD UIT NAAR NADÈGE

HÍERDOOR VLIEGEN DE KILO’S ERAF BIJ SHIRMA ROUSE

MARISKA VAN KOLCK OVER MINNARES EX-MAN: ‘WE HEBBEN LIEFDEVOL CONTACT’