Familie Meiland en Nadège

Familie Meiland haalt keihard uit naar Nadège

Het boek van Martien Meiland staat bol van de pikante onthullingen. In gesprek met Weekend gaat de familie dieper in op alle sores én bespreken ze hun relatie met Nadège Coffinet.

Want hebben ze na alle (media)ruzies nog contact met hun voormalig huishoudster?

‘Dolk in je rug’

Martien is duidelijk: “Ik heb haar niet meer gesproken. We hebben geprobeerd om alles voor haar te doen. We gaven haar een vloer van 1.200 euro en toen zocht ze de pers op om zich negatief over ons uit te laten. Dat vind ik alsof iemand een dolk in je rug steekt. Dat is toch niet leuk?” Erica is het hiermee eens: “Toen we een ander huis voor haar zochten, hadden wij het idee om er twee vaste kamers en een badkamer bij te maken, zodat ze Nederlandse gasten kon ontvangen. Wij zagen al een b&b met Chez Nadège aan de gevel voor ons, maar zij wilde niks. Het is gewoon iemand waar niet zoveel bij zit en zo iemand kun je wel proberen mee te trekken, maar dat lukt niet.”

‘Eigen glazen ingegooid’

Ook bij dochter Maxime hoeft Nadège niet meer aan te kloppen. “Ze heeft haar eigen glazen ingegooid. Wij vinden het jammer dat iemand zo om kan draaien omdat ze klusjes moet doen waar ze opeens geen zin in heeft. Toen ze in coronatijd zei: ‘Ik heb een contract voor alleen de kamers en het ontbijt’, dan ga je in discussie en kom je daar gewoon niet uit.”

Het hele interview lees je deze week in Weekend

LEES OOK:

ZIEN: KONING WILLEM-ALEXANDER KOMT MET PERSOONLIJKE BOODSCHAP

MARISKA VAN KOLCK OVER MINNARES EX-MAN: ‘WE HEBBEN LIEFDEVOL CONTACT’

DE ZORGEN VAN NATHALIE DEN DEKKER: ‘DOCHTERTJE IN ZIEKENHUIS’