×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fred van Leer dolblij met deze man in zijn leven

Fred van Leer dolblij met deze man in zijn leven
9.01.2020 -

Soms is het er ineens, met iemand die je nog niet kende: een klik. Of dat nu op liefdesvlak is of gewoon als vrienden, Fred van Leer is in ieder geval dolblij dat hij Anthony heeft ontmoet.


‘Mensen komen voor een reden in je leven. Ze brengen iets wat je moet leren en ze helpen ons om te groeien’, schrijft de stylist bij een kiekje waarop hij zijn arm om een knappe man slaat. ‘Ik weet niet of ik daarin geloof, maar ik weet wel dat ik wie ik vandaag ben, komt door jou.’ Hij sluit het hartverwarmende bericht af met een hartje.

Fred kon de afgelopen weken ook wel wat steun gebruiken. De stylist werd wegens een heftige infectie namelijk maar liefst drie keer aan zijn schouder geopereerd en moest meerdere shows van zijn theatertournee afzeggen.

Lees ook:

Wesley en Yolanthe samen gespot op vliegveld

Sylvie Meis onthult details over haar bruiloft met Niclas Castello

Barrie Stevens over gitzwarte jaren: ‘Het leven hoefde niet meer voor mij’