×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis onthult details over haar bruiloft met Niclas Castello

Sylvie Meis onthult details over haar bruiloft met Niclas Castello
9.01.2020 -

Hoewel Sylvie Meis normaal gesproken maar al te graag in de spotlight staat, wordt haar bruiloft met kunstenaar Niclas Castello geen showbizzcircus. Sterker nog: Het wordt een intieme ceremonie in de zon met alleen familie en de naaste vrienden.


‘Het zullen en paar informele, ontspannen en emotionele dagen zijn, romantisch en intiem’, vertelt Sylvie aan het Duitse blad Gala. Ook onthult ze dat ze al een trouwjurk heeft uitgekozen. ‘Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. Die velen zal verrassen’, aldus de diva.

Waar en wanneer ze in het huwelijksbootje stapt is niet bekend. In oktober maakten Sylvie en Niclas bekend dat ze gaan trouwen. Ze ontmoetten elkaar begin juni op het huwelijk van een vriendin van de presentatrice, waar de vonk tussen de twee zou zijn overgeslagen.

De presentatrice was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Ook interessant:

Wesley en Yolanthe samen gespot op vliegveld

Paragnost: ‘Zwaar jaar voor André Hazes’

Patricia Paay onthult: ‘Nicky en Maurice waren geen grote liefdes’