×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Een lichtpuntje voor Wibi Soerjadi!

Een lichtpuntje voor Wibi Soerjadi!
5.03.2020 -

Terwijl Wibi Soerjadi maandag zijn vijftigste verjaardag vierde in Disneyland Parijs, werd zijn huis leeggeroofd. Gelukkig is een deel van de gestolen buit, zijn geliefde paardenwagen, dankzij een gouden tip teruggevonden.


“Ze hebben echt hun tijd genomen”, vertelt zijn persoonlijke assistent Daniëlle de Weerd aan NU.nl. “Er is heel veel meegenomen. Dus mocht je nou nog kleding of andere spullen zien waarvan je weet dat die van Wibi zijn, meld het dan alsjeblieft.”

‘Spullen zijn maar spullen’

Ondanks dat deze gestolen items voor de pianist een grote emotionele waarde hebben, hoopt hij vooral dat de daders worden opgepakt. “Spullen zijn maar spullen, het meeste daarvan is vervangbaar. Maar het heeft een behoorlijke impact gehad dat vreemde mensen in zijn huis geweest zijn.”

Lees ook: Wibi Soerjadi voelt zich weer kind in Disneyland