×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wibi Soerjadi voelt zich weer kind in Disneyland

17.05.2018 -

Wibi Soerjadi is net terug van een vakantie in Disneyland Parijs. Als groot Disney-fan voelt Wibi zich compleet thuis in het park. En dat levert aandoenlijke foto's en video's op.


Van Wibi is bekend dat hij groot fan is van Disney. Zo heeft hij zijn hele landgoed vol staan met prullaria van Mickey Mouse, Donald Duck en alle andere Disney-figuren. De componist genoot zichtbaar van zijn vakantie, zoals duidelijk blijkt uit de vrolijke beelden.

En dat terwijl hij niet zo'n vrolijke tijd achter de rug heeft. Wibi heeft zijn landgoed namelijk met een groot verlies moeten verkopen. Zijn pracht leverde ongeveer 1 miljoen minder op dan verwacht. En dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Des te lekkerder dat de componist even heeft kunnen genieten in het themapark van zijn dromen.